• Задайте въпросите си
  • Телефон +359 889 22 00 22
  • contact@dannyella.net

Персонални хранителни консултации

с диетолог Дани Анчева
индивидуално отношение към всеки човек

Всеки съвременен човек трябва да се запознае с физиолигичните закони на своя организъм да знае от какво зависи здравето му. Храненето представлява метод за лекуване, но трябва да се знае каква храна да се употребява.

Правилното хранене е ключът, към здравето и дълголетието. Днес обаче се налага да се занимаваме с хранителни разтройства, наднормено тегло, патологична зависимост към сладкиши, тестени изделия, шоколад.

икона със сърдечна кардиограма

Защо храната, без която не можем, ни прави пристрастени, болни и нещастни

 

В живота си често срещамe хора, които отдавна са привърженици на различни видове диети:

Специфични диети, нискокалорични диети, диети с плодове и други. Тези хора са психически изтощени, имат повишена нервност, мания за ”правилните продукти”. Важно е не само, какво ядем, но и как го правим.

По време на стрес се получава много интересна реакция – храносмилателната система се изключва. В състояние на стрес всички метаболитни процеси са носочени към оцеляване, а не към смилане на храната. Така, дори да ядем най-здравословната храна на света, правейки го в напрегнато емоциално състояние, метаболизъмът не изпълнява основнота си функция.

Воденето на здравословен живот не може да стане за един ден, но може всекидневно да превим малки и ползотворни крачки към целта. Храната е мощна енергийна напитка, която ни дава не само живот, но и щастие.

телефон с шайба иконка
1

Свържете се с мен

Индивидуалният подход към вашите нужди е гарантиран.
диалог иконка
2

Споделете нуждата си

И заедно ще достигнем до оптималното за вас решение.
здравословна храна иконка
3

Започнете вашата диета

Променете мисленето си по отношение на храненето.
усмихнато лице иконка
4

Почувствайте разликата

Храната може и трябва да бъде основното ни лекарство.

Заявете консултация

За запитване: Отправяйте свободно вашите въпроси към DannyElla, с помощта на контактната форма или направо с един клик на телефон:
+359 889 22 00 22

Office Hours : пон. - сб. 8:00 - 18:00